Învăţarea la distanţă de mai mult timp a atras atenţia atît a pedagogilor, cît şi a persoanelor care studiază. Cu atît mai mult în zilele noastre, cînd internetul a devenit practic cea mai importantă sursă de obţinere şi schimb a informaţiilor. Posibilităţile de folosire şi dezvoltare a tehnologiilor computaţionale au devenit o bază solidă pentru organizarea învăţămîntului la distanţă, din motiv că devin, pe an ce trece, mai accesibile şi mai populare.

Avantajul învăţămîntului la distanţă constă în posibilitatea de obţinere a studiilor lucrînd individual în baza planurilor de studii autorizate şi a unui grafic stabilit. Tehnologiile computaţionale asigură un feedback eficient, care se presupune atît în organizarea materialelor didactice, cît şi în comunicarea cu profesorul, dar şi în schimbul de opinii şi informaţii între participanţii la curs. Acest tip de instruire le acordă beneficiarilor posibilitatea de a primi consultaţii din partea profesorului şi de a-şi evalua cunoştinţele obţinute fără a frecventa instituţia de învăţămînt respectivă. Altfel spus, persoanele implicate în procesul de studiu acumulează cunoştinţele necesare după un orar individual convenabil, care nu este în detrimentul activităţii profesionale de bază, îmbinînd studiul de sine stătător a modulelor de instruire cu prezenţa în instituţia de învăţămînt în timpul susţinerii testelor şi a examenelor.

Noi vă oferim diverse cursuri la finele cărora veţi putea obţine un Certificat recunoscut la nivel naţional.

Activitatea de instruire a AO „Pro-Business Nord” a fost aprobată de Ministerul Educației al Republicii Moldova şi a fost licenţiată de Camera de Licenţiere de pe lîngă Ministerul Economiei Republicii Moldova (Licenţa A MMII Nr. 033165 din 25.11.2009).

Şcoala de Învăţămînt la Distanţă a fost creată de AO „Pro-Business Nord” în cadrul proiectului „Programul de Dezvoltare a Carierei pentru Femei” (Women’s Career Development Program), cu sprijinul financiar al Agenţiei Statelor Unite ale Americii pentru Dezvoltare Internaţională – USAID (grantul CA nr. 121-A-00-09-00703-00).

Vă invităm să vă înscrieţi la Şcoala de Învăţămînt la Distanţă 

şi să începeţi a vă construi o carieră de succes!

www.e-school.pbn.org.md