Pînă la 30 noiembrie 2014 în cadrul Programului “Dezvoltarea microîntreprinderilor” se anunță înregistrarea în următoarea grupă la cursul de inițiere și dezvoltare a afacerii proprii. Se invită femeile, cointeresate în obținerea cunoștințelor în planificarea efectivă a afacerilor, dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale și abilităților de lider. Cursul va începe în momentul completării grupei. Limba de instruire - rusă şi română.

Pînă la 30 noiembrie 2014 în cadrul Proiectului “Program de Dezvoltare a Carierei pentru Femei” se anunță înregistrarea pentru grupele la cursurile de instruire profesională la specialitatea: Vînzător produse alimentare Cursurile vor începe în momentul completării grupelor. Limba de instruire - rusă şi română.

Pînă la 30 noiembrie 2014 în cadrul Proiectului “Program de Dezvoltare a Carierei pentru Femei” se anunță înregistrarea pentru urmatoarea grupa la cursurile de instruire profesională la specialitățile: Contabil, Contabil-operator Cursurile vor începe în momentul completării grupelor. Limba de instruire - rusă şi română.