“Succesul înseamnă a continua când ceilalţi renunţă.“
                                                                   Alvin Sprecht

Proiectul “Liderism Economic al Antreprenorilor în Dezvoltarea Eficientă a Responsabilității Sociale” (LEADER)

Proiectul “Liderism Economic al Antreprenorilor în Dezvoltarea Eficientă a Responsabilității Sociale” (LEADER) implementat în partea de nord a Republicii Moldova, cu sprijinul financiar al Fondului Mondial al Sprijinului Evreiesc...

Şcoala de Învăţămînt la Distanţă

Şcoala de Învăţămînt la Distanţă a fost creată de AO „Pro-Business Nord” în cadrul proiectului „Programul de Dezvoltare a Carierei pentru Femei” (Women’s Career Development Program) cu sprijinul financiar al Agenţiei Statelor Unite ale Americii pentru Dezvoltare Internaţională – USAID...

 

 

30 de femei cu inițiativă din raioanele Florești și Briceni au început în perioada 16-18 mai învățarea elementelor de bază ale antreprenoriatului și planificarea afacerilor în cadrul Proiectului de dezvoltare a rețelei antreprenoriale a femeilor.

Proiectul dat, implementat de "Pro-Business Nord" în anul 2019 cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Lituania din mijloacele Programului de Dezvoltare a Cooperării și Promovării Democrației, cu asistența financiară a Fondulului Mondial al Evreilor (WJR - World Jewish Relief).

În cadrul trainingurilor, femeile au făcut cunoștință cu exemplul unei afaceri de succes, vizitând o brutărie privată din orașul Bălți, unde au comunicat activ cu proprietarul și au pus întrebări despre afacere și produse.

   

Noutăți

Parteneri